Let opJavascript is op dit moment uitgeschakeld. Schakel in voor fyto-ondernemerscheck.nl

Bepaal uw eigen risicosituatie

Onderwerp 1 van 5

Algemene bedrijfshygiëne
1.
Zijn er in een straal van 10 km bedrijven met dezelfde gewassen?
2.
Op welk type substraat teelt u?
a. Steenwol
b. Perliet
c. Kokos
d. Anders en/of grondgebonden
3.
Hoe neemt u beslissingen op uw bedrijf?
a. Ik ben uiterst voorzichtig, overdenk voor- en nadelen en vraag advies
b. Ik ben voorzichtig maar reageer snel en vraag soms advies
c. Ik neem vrij impulsief beslissingen en vraag zelden advies
4.
Maakt u standaard jaarrond gebruik van een hygiëneprotocol specifiek voor uw gewassen?
5.
Heeft u een ontsmettingsmat bij binnenkomst en hoe vaak wordt deze schoongemaakt?
a. Wij hebben geen ontsmettingsmat
b. De ontsmettingsmat wordt wekelijks schoongemaakt
c. De ontsmettingsmat wordt dagelijks schoongemaakt
6.
Moeten alle bezoekers gastenjasjes, schoentjes en handschoenen aan?
7.
Houden alle medewerkers, leveranciers en andere personen zich aan de hygiëneregels op uw bedrijf?
8.
Stelt u bij de teeltwissel een risico-inventarisatie en planning op met behulp van een hygiëneprotocol?