Let opJavascript is op dit moment uitgeschakeld. Schakel in voor fyto-ondernemerscheck.nl

Bepaal uw eigen risicosituatie

Onderwerp 1 van 5

Algemene bedrijfshygiëne
1.
Zijn er in een straal van 10 km bedrijven met dezelfde gewassen?
2.
Op welke grond teelt u?
a. Zand
b. Klei
c. Veen
3.
Welk uitgangsmateriaal gebruikt u? (Meerdere antwoorden mogelijk)
a. Generatief
b. Vegetatief
c. Weefselkweek
4.
Hoe neemt u beslissingen op uw bedrijf?
a. Ik ben uiterst voorzichtig, overdenk voor- en nadelen en vraag advies
b. Ik ben voorzichtig maar snel en vraag soms advies
c. Ik neem vrij impulsief beslissingen en vraag zelden advies
5.
Past u standaard het gehele jaar een vaste hygiënische werkwijze toe in uw bedrijfsvoering?
6.
Houden alle medewerkers, leveranciers en andere personen op het bedrijf zich goed aan uw hygiëneafspraken?